Hundetræning

Hundeudvalget i foreningen kører hvert år en række kurser for alle stående, drivende og apporterende jagthunde.

Lydighed

Vi starter op i januar måned med lydighedskursus for alle aldre, lige far en 8 ugers hvalp og op til den gamle rutinerede hund, der normalt kan det hele. Du kan læse mere om kurset under lydighedstræning.

Apportering

Første tirsdag efter sommertiden, starter apporteringen ligeledes op. Der er to hold på disse kurser, som du kan læse mere om under apporteringstræning

Hvalpetræning

I agust starter vi et hold for hvalpe og unghunde, som ikke har kunne deltage på træningen i januar. Her gælder det hvalpe fra 8 uger og op til ca. 10 mdr. Hunden der har deltaget på lydighedstræning har ikke adgang til dette kursus. Du kan læse mere om på siden om hvalpetræning

Generelle regler

Der er aldrig mere end maks. 12 pr. hold. Dvs. vi normalt er ca. 10 hunde til træning, da der normalt altid er et par afbud. Der er 2 instruktører pr. hold.

Vi har for mange år siden valgt at kvalitet skal være før kvanititet og det er grundstenen til vores store succes med altid fyldte kurser.

Der er som altid et men, og i dette tilfælde betyder det at vi desværre somme tider må sige nej, hvilket vi beklager meget. Vi kunne få fat på nogle flere instruktører, men pladsen og faciliteterne rækker ikke til mere end det vi laver nu.

I maj måned afholder vi tillige en lokal apporteringsprøve

WEB by HC