Fastelavnsskydning

Fastelavnsskydning 2015

 

Lørdag den 14. februar afholdt vi traditionen tro vores årlige fastelavnsskydning på skydebanen Åsen.

Vejret viste sig fra sin bedre side uden sne, men med en lidt kold kuling fra øst. Om det har været årsagen til vi kun var 15 skytter må vi være svar skyldig, men det er første gang i mange år vi har været så få til en fastelavnsskydning.

Der blev gået til stålet, og selv om vores flugtskydningsformand Søren havde gjort tønden lidt svære at skyde ned, skulle den ikke have flere en 190 skud før det sidste af tønden faldt ned, og vi kunne udråbe Dorete Keinicke til vores nye kattekonge, eller skulle man sige kattedronning. Dorete fik efterfølgende overrakt en flot købmandskurv og metalkatten blev hængt om hendes hals, og den skal hun gå med til næste års fastelavnsskydning.

Året duekonge blev formanden Karsten Villumsen som var utrolig skarp og skød alle duer på nær den sidste, og da der ikke var nogen i nærheden af formanden fik han overrakt 3 flasker god rødvin for sin indsats.

Svippet blev vundet af Tue Nygaard, som modtog en flaske En Enkelt.

Varmen var tændt i klubhuset hvor formandens kone Inger stod klar med Djævledrik, varm kakao og fastelavnsboller og det blev gået til bollerne, pga. det lille fremmøde (17 personer) var der op til flere boller til hver.

En rigtig hyggelig eftermiddag på skydebanen, synd vi ikke var flere.

Husk flugtskydningssæsonen starter op mandag den 13. april klokken 18,00 hvor alle skal være meget velkomne.

 

Flugtskydningsudvalget

Lidt billeder fra dagen:

En glad kattekonge M/K

 Image2

Som her hyldes

Image3

og begaves..

Image4

 

WEB by HC