Eftrårsskydning 2014

Efterårets jagter nærmer sig med hastige skridt og det betyder at riflen igen skal ud af skabet. Men er den nu skudt ind eller fik kikkerten et slag under forårets bukkejagt, så den er slået ud af kurs??

Det kan du nu få undersøgt, idet Hvalsø-Osted Jagtforening igen har lejet sig ind på Rye Gårds skydebane, hvor vi afholder indskydning lørdag den 13. september fra klokken 09.00 til klokken 15.00.

Her vil vi hele dagen have indskydning, og der vil være op til flere erfarne riffelinstruktører til at hjælpe dig hvis der skulle være behov for det. (Vi lukker dog ned før tid, hvis der over middag ikke er noget fremmøde)

Alle er velkomne, også selv om du ikke er medlem af Hvalsø-Osted Jagtforening, så få nu hevet alle medlemmer af jagtkonsortiet med til indskydning. Man går vel ikke på jagt med sin riffel før den er indskudt?? Husk at medbringe riffeltilladelse og jagttegn.

Vores Catering vil som sædvanligt være klar med ristede pølser, samt kolde øl og vand.

Få nu sat krydset i kalenderen ved den 13. september og kom til Rye Gård til den endelig afpudsning af riflen inden efterårets jagter starter.

 

 

 

WEB by HC