Flugtskydning

Nyt fra flugtskydningsudvalget 2013

Så starter flugtskydningssæsonen igen, og første skydeaften vil være mandag den 08. april. Banen vil være åben alle mandage med undtagelse af den 20. maj som er 2 Pinsedag.

Vi slutter sæsonen mandag den 26. august.

Vi starter alle aftener klokken 18.00 og der skydes til klokken 21.00 hvor vi skal stoppe pga. vores miljøgodkendelse.

Før og efter endt skydning vil vores kantine i klubhuset være åben med lidt godt til ganen, både i flydende og fast form, selvfølgelig til vores sædvanlige lave priser.

Igen i år vil vores højt uddannede instruktører stå parat til at hjælpe dig, hvis du skulle have behov for dette. Det kan varmt anbefales, især for nye skytter og jagttegnselever som vel alle ønsker at få det rigtige sving i bøssen inden jagtsæsonen starter. Kom nu ud på skydebanen, der er ikke noget at være bange for, og du bliver heller ikke til grin som nogen måske går rundt og tror. Vores flugtskydningsinstruktører er på skydebanen KUN for DIN skyld, og ser det som hans eller hendes fornemste opgave, at yde dig en førsteklasses instruktion i skydning med haglbøsse.

Vi vil samle et eller flere hold af 4 til 5 skytter sammen med en til to instruktør, så ved indskrivningen i vores klubhus sig at du er ny skytte evt. jagttegnselev, og du gerne vil på et hold for begynder eller lidt øvede.

Vil du evt. skyde rent pigehold er proceduren den samme.

I løbet af sæsonen vil der blive afholdt diverse arrangementer såsom JKF skydning lørdag den 22. juni, klubmesterskaber og mærkeskydning på en træningsaften samt lokal præmie og pokalskydning søndag den 11. august.

Ønsker du yderlige oplysninger ang. flugtskydningssæsonen eller andet i forbindelse med skydebanen, er du velkommen til at ringe til vores formand for flugtskydningsudvalget Søren Nielsen på tlf.: 23 20 50 87  -  46 194 878 eller til formand Karsten Villumsen tlf. 21 47 94 65.

Flugtskydningsudvalget

WEB by HC